Controleaza ejacularea precoce

Controleaza ejacularea precoce

Tehnici de infingere

Pentru intarzierea ejacularii precoce si pentru a o face sa geama de placere.

Pentru intarzierea ejacularii precoce si pentru a o face sa geama de placere.

Pentru intarzierea ejacularii precoce si pentru a o face sa geama de placere.

Nu conteaza daca esti incepator sexual sau cel mai mare student care a trait vreodata... daca poti invata si utiliza corect Tehnicile de Infingere, extazul partenerelor tale se va dubla, chiar tripla!

Aceste tehnici sexuale stravechi au fost dezvoltate de catre inteleptii Taoisti, care au realizat ca miscarile corecte de infingere nu doar ca vor marii placerea femeilor in timpul relatiei sexuale, ci vor ajuta barbatul sa isi controleze ejacularea.

Principiul de baza este ca: un barbat trebuie sa-si dezvolte un anumit ritm in timp ce penetreaza femeia cu infingeri adanci si infingeri scurte. Adancimea si unghiul acestor infingeri stimuleaza femeia, in timp ce permit barbatului sa reziste pentru o mai mare perioada de timp.

Prin infingeri scurte ne referim la faptul ca penisul tau intra doar 4-5 cm inauntrul partenerei tale. Acesti primi centimetrii reprezinta partea cea mai sensibila a vaginului unei femei. O infingere adanca inseamna ca penisul tau intra atat de adanc cat poate.

Infingerile scurte stimuleaza tesuturile vaginale cele mai sensibile ale femeii si in acelasi timp creeaza un efect de aspirare care o face sa tanjeasca ca acea infingere adanca sa vina. Si, din cauza ca majoritatea infingerilor tale sunt scurte, excitand doar primii centimetrii ai penisului tau, si astfel vei putea sa rezisti mult mai mult!

NOUA SCURTE, UNA ADANCA!

Aceasta este cea mai cunoscuta tehnica de infingere a taoistilor, si pune bazele pentru alte seturi de secvente ale infingerii pe care le poti efectua.

Mai intai de toate, asigura-te ca partenera ta e foarte excitata inainte sa intri. Lubrifierea ei naturala face aceste infingeri mult mai placute.

Intra usor cu miscari foarte scurte. Penisul tau ar trebui sa intre jumatate, chiar sub osul ei pubic. Nu te grabi cu aceste infingeri! Aceasta va marii asteptarile ei. Continua cu un total de 9 infingeri scurte.

Pregatesti scena pentru infingerea numarul 10, care este o infingere adanca. Aceasta e aceea care o va trimite in extaz. Impinge-ti penisul cu totul inauntrul ei. Nu trebuie sa fie prea plina de forta... poti lucra la asta mai tarziu.

Apoi repeti aceeasi secventa. Noua infingeri scurte, urmata de una adanca.

Aceasta creeaza un fel de aspirator inauntrul vaginului ei. Cand infingi adanc, impinge tot aerul afara. Infingerile scurte stimuleaza tare peretele vaginal. Incearca sa nu scoti penisul afara de tot... vrei sa mentii acel sentiment de "aspirare".

Aceste infingeri scurte sunt minunate, deoarece te impiedica sa ejaculezi prea curand. Capul penisului, care e partea cea mai sensibila, nu se freaca atat de mult de peretele vaginal, reducand sansa de a fi stimulat pana in punctul orgasmului.

Alt avantaj la infingerile scurte: este foarte probabil sa-i lovesti punctul G. Aceasta arie incredibil de sensibila se afla la aproximativ 2.5 cm inauntrul vaginului pe peretele de sus, iar capul penisului este exact in vecinatatea unde trebuie sa fie.

Lucrul pe care trebuie sa-l ai in minte cand efectuezi aceste tehnici de infingere este ca trebuie sa stabilesti un ritm si o viteza care va convine amandorura. Nu te lasa prea prins de numararea fiecarei infingeri pana in punctul in care miscarile tale incep sa devina mecanice. Odata ce stapanesti tehnica "Noua scurte, una adanca", poti reduce numarul infingerilor scurte la hai sa zicem "sase scurte, una adanca", apoi "cinci scurte, una adanca", si asa mai departe. Cu cat inveti mai mult sa-ti controlezi ejacularea, cu atat mai putine infingeri scurte poti face.

INFINGEREA “TINE-O ADANCA”

Aceasta miscare de infingere, numita Infingerea Adanca "Sus-Jos" de catre taoisti, te ajuta de asemenea sa rezisti mai mult si in acelasi timp face ca femeia sa ajunga la orgasm mai repede.

Esential este ca sa iti pastrezi penisul adanc in ea - fara infingeri scurte - si infingeri sus si jos. Baza penisului stimuleaza clitorisul ei in timp ce faci asta. De vreme ce clitorisul este punctul ei cel mai sensibil, ii intensifica placerea sexuala.

Infingerea “Tine-o adanc” este speciala atunci cand ajunge in punctul culminant. Femeile adora sa simta un barbat adanc inauntrul lor atunci cand au orgasm. Nu doar ca penisul se afla adanc in ea la aceasta infingere, dar stimularea clitoridiana de la baza penisului tau adauga un alt nou nivel de placere.

VARIATIA INFINGERILOR

In timp ce devii tot mai confortabil cu tehnicile de infingere, poti apoi sa incepi sa variezi adancimea si directia infingerilor.

Nu efectua doar miscarile "sus, jos, sus, jos". Lucreaza fiecare unghi si atinge fiecare parte a vaginului. Stanga si dreapta, sus si jos, si asa mai departe. Femeile au alte zone sensibile in peretii vaginului, si "explorarea" intregii regiuni interioare este saltul spre stimularea catorva din acele puncte. Cu cat penisul tau "invata imprejurimile" ariei vaginului ei, cu atat vei descoperi acele zone de placere care o vor inebuni.

NOUA INFINGERI TAOISTE

Pentru chiar mai multe variatii ale acestor infingeri (si tu probabil ca o sa descoperi unele proprii), ne folosim de tehnicile taoiste stravechi ale lui Li Tung-hsuan Tzu.

In secolul 7, el a scris despre noua tipuri diferite de miscari ale infingerilor. Acestea variaza dupa directia in care infingi si adancimea penetrarii. Tine seama de analogiile pe care le foloseste pentru descrierea fiecareia. Ar putea sa sune aiurea, dar ele POT crea cu adevarat o imagine in mintea ta pe care o poti folosi cand le utilizezi:

  1. Infinge in stanga si in dreapta ca un soldat care intra in randurile inamice.
  2. Ridica, apoi dintr-o data plonjeaza ca un cal salbatec care se zbate intr-un rau.
  3. Impinge apoi scoate afara ca un card de pescarusi care se joaca pe valuri.
  4. Foloseste infingeri adanci si lovituri scurte amagitoare, ca o vrabie care culege orezul.
  5. Fa infingeri scurte, urmate de infingeri adanci in succesiune echilibrata de la stanga la dreapta, ca o piatra mare care se scufunda in ocean.
  6. Apasa usor inauntru ca un sarpe care intra intr-o gaura.
  7. Incarca rapid ca un soarece speriat care intra intr-o gaura.
  8. Da tarcoale, apoi tinteste ca un vultur prinzand un iepure alunecos.
  9. Ridica-te, apoi plonjeaza inauntru ca o corabie pe o furtuna salbateca.

INFINGEREA CIRCULARA

Pentru a pune cu adevarat toate tehnicile de infingere la lucru, ca de altfel sa implici utilizarea miscarii soldurilor (multor barbati le place mult aceasta miscare de "insurubare" pe care o reprezinta), trebuie sa folosesti o miscare circulara in timp ce intrii in ea. Este esential ca, atunci cand penisul intra in vagin, sa iti misti intreaga regiune a soldurilor ori in sensul arcelor de ceasornic, ori in sens opus arcelor de ceasornic (poti oricand sa te schimbi in fata sau inapoi intre acestea doua).

In timp ce faci infingerile scurte, mentine miscarile circulare astfel incat penisul tau sa se "joace" cu o parte a vaginului ei, apoi cu cealalta parte. Cand faci infingerile adanci, acelasi lucru... pe o parte, apoi pe cealalta. Continua cu infingerile scurte/adanci de care am discutat, dar mentine miscarile circulare... cercuri mici, cercuri mari, partea stanga, partea dreapta.

Infingerile circulare, daca sunt efectuate corect, te vor face sa te simti foarte bine in timp ce explorezi fiecare centimetru al vaginului ei. Ea se va simti chiar mai bine. O sa ai putin mai multe probleme sa te retii de la ejaculare cu aceasta tehnica (te simti prea bine!), dar poti lucra la ea dupa ce incepi sa iti controlezi orgasmele mai bine. Exercitiile PC o sa te ajute la asta.


Cuprins manual - Controleaza ejacularea precoce: