Controleaza ejacularea precoce

Controleaza ejacularea precoce

Un leac rapid si permanent pentru oprirea ejacularii precoce

Daca suferi de ejaculare precoce, acest exercitiu va pune capat acelei situatii incredibil de umilitoare, o data pentru totdeauna!

Daca suferi de ejaculare precoce, acest exercitiu va pune capat acelei situatii incredibil de umilitoare, o data pentru totdeauna!

Daca suferi de ejaculare precoce, acest exercitiu va pune capat acelei situatii incredibil de umilitoare, o data pentru totdeauna!!

Pentru a intelege cum de pot sa afirm asa o propozitie convingatoare, poate te-ar ajuta sa intelegi pentru inceput de ce unii barbati ejaculeaza atat de rapid.

Simplu si clar, ejacularea precoce este rezultatul unor muschi PC slabi si nedezvoltati!

Cand o sa intrii mai tare in acest manual, o sa inveti exercitiile care iti vor dezvolta muschii PC; dar o sa facem o fundatie, ca sa stii incotro te indrepti.

Cum Sa Rezisti Cat Vrei Tu!!!

Acest exercitiu este fantastic in sensul ca te va duce continuu spre marginea ejacularii - doar ca tu vei invata cum sa stopezi urgenta prin aceste exercitii care implica muschii PC!

Esti pregatit?? Hai sa incepem...

Incepe prin a-ti gasi o pozitie buna unde sa te simti confortabil sa efectuezi urmatorii pasi de mai jos.

Poate vrei sa citesti despre exercitiile pentru antrenarea muschilor PC din urmatorul articol inainte de a continua.

  1. Incepe prin a-ti masa penisul continuu pana cand ajungi la limita de a ejacula. In momentul in care simti acea nevoie urgenta, INCOARDA-TI MUSCHII PC CAT DE TARE POTI (tine minte, aceasta e o strangere INTERNA!) si fa inspirari rapide pe nas si expira pe gura. Foloseste puterea mintii tale pentru a te retine de la ejaculare!
  2. Pastreaza-ti muschii PC incordati pana cand nevoia urgenta a trecut de tot.
  3. Din nou, trebuie sa masezi penisul pana cand ajungi la orgasm si atunci INCOARDA-TI MUSCHII PC! Urmeaza respiratia cum ai facut inainte precum si vizualizarea.
  4. Repeta aceasta procedura de 4-5 ori, in functie de cum te descurci cu exercitiul. Multi barbati au un muschi PC atat de neantrenat incat poate nu vei fi capabil sa opresti ejacularea prima data. Este OK si este un semn ca ai nevoie de acest exercitiu si de rutinele Keagel mai mult decat orice.
  5. La final, adu-ti penisul spre punctul culminant din nou. De data aceasta, lasa-l liber! Termina cu un masaj cu un prosop inmuiat in apa calda.

Fa acest exercitiu, o zi da, una nu, daca suferi de ejaculare precoce, si dupa cateva saptamani scurte, vei observa o crestere dramatica in controlul tau asupra ejacularii. Ejacularea Precoce o sa fie istorie din viata ta!


Cuprins manual - Controleaza ejacularea precoce: